KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wolontariat

Wolontariat edukacyjny


Opis zawartości plakatu: Teksty: 19.04.1949, Powstanie w getcie warszawskim, Bierzemy udział w akcji Żonkile. Organizator akcji Żonkile: Muzeum Historii Żydów Polskich. Plakat zawiera logo szkoły, akcji Żonkile i Muzeum Historii Żydów Polskich.


Akcji "Polska Na Niebiesko"

Drodzy Przyjaciele SPWG!

Z radością włączamy się do akcji Polska Na Niebiesko. Uczniowie i Nauczyciele naszej szkoły wyrazili gest solidarności z osobami ze spektrum autyzmu poprzez stworzenie obrazu, którego motywem przewodnim jest kolor niebieski. Z okazji Światowego Dnia Świadomości Autyzmu przekazujemy kolaż w kształcie serca - niech będzie wyrazem naszego wsparcia, zrozumienia i akceptacji dla wszystkich wyjątkowych osób w spektrum oraz ich wspaniałych rodzin.

Kolaż w kształcie serca ze zdjęciami uczniów i nauczycieli, których moywem jest kolor niebieski.


Wolontariat edukacyjny Linki: fb/wolontariat szkolny oraz www.spwg.edu.pl


Opis powyższego plakatu w aplikacji Canva [Link]


Opis powyższego plakatu w aplikacji Canva [Link]