KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Jadłospisy

Jadłospisy


Jadłospis 15.02.2021 - 26.02.2021

DataDzieńObiadAlergeny
15-02-2021PoniedziałekKapuśniak z kiszonej kapusty, pampuchy ze śmietaną i malinami, kompot owocowymleko, seler, gluten
16-02-2021WtorekBarszcz czerwony z ziemniakami, kasza pęczak, gulasz z karczku, ogórek kiszony z cebulką, kompot owocowyseler, gluten, mleko
17-02-2021ŚrodaZupa koperkowa z makaronem, ziemniaki, ryba smażona, surówka z kiszonej kapusty, kompot owocowy.mleko, seler, gluten, jaja, ryba
18-02-2021CzwartekZupa szczawiowa z ziemniakami, spagetti, z mięsem mielonym w sosie słodko kwaśnym, kompot owocowy.gluten, seler, jaja, mleko
19-02-2021PiątekZupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, jajko sadzone, sałata ze śmietaną, kompot owocowymleko, seler, gluten, jaja
22-02-2021PoniedziałekKapuśniak ze słodkiej kapusty, ryż ze śmietaną i truskawkami, soczek owocowy.mleko, seler
23-02-2021WtorekRosół z makaronem, ziemniaki, udko pieczone, surówka z pora i warzyw, kompot owocowy.seler, gluten, jaja
24-02-2021ŚrodaZupa ryżanka, kluski śląskie, gulasz z szynki, kapusta kiszona zasmażana, kompot owocowy.seler, gluten, jaja
25-02-2021CzwartekZupa pieczarkowa z makaronem, ziemniaki, kotlet z piersi drobiowej, marchewka z groszkiem, kompot owocowy.gluten, jaja, seler, mleko
26-02-2021PiątekZupa kalafiorowa z makaronem, ziemniaki, ryba pieczona panierowana, surówka z sałaty lodowej, kompot owocowymleko, gluten, jaja, ryba